Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Rhodius Doorslijpschijven XTK6 Exact - Kom 125 x 0,6 x 22,2 mm

€ 2,11 € 1,74
Rhodius Doorslijpschijven XTK6 Exact - Kom 125 x 0,6 x 22,2 mm is te bestellen in veelvoud van 50
Groot verbruiker? Vraag hier een offerte aan!

Bekijk aanbevolen accessoires voor dit product

Nog minder braamvorming, nog minder thermische belasting en daardoor geringe blauwkleuring. De XTK6 Exact is de dunste schijf, dankzij een uitstekende rustige loop. Dankzij de buitengewoon nauwkeurige, zuivere en nagenoeg braamvrije snede is de noodzakelijkheid voor een nabewerking vrijwel gelijk aan nul. Zelfs extreem harde materialen zoals verenstaal, roestvast stalen platen enz. slijpt de slechts 0,6 mm dunne schijf zonder problemen door. Veel vermogen, minimaalste ruimte dankzij de smalle snede is het nagenoeg niet nodig om aan te drukken en dat zorgt voor een merkbare verlichting van de werkzaamheden.

Technische informatie
Artikelnummer 210829
EAN nummer 4011890112936
Merk Rhodius
Diameter 125 mm
Dikte 0,6 mm
As-gat 22,2 mm
Vorm Kom
Toepassing RVS / Roestvast staal, Staal
Type aansluiting As-gat
Kwaliteit Best
Machine Haakse slijper
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Rhodius

Rhodius
Rhodius is een Duits familiebedrijf actief op internationaal niveau en ontwikkeld en produceert hoogwaardige slijpgereedschappen voor de professionele gebruiker. Is een toonaangevende leverancier van slijpgereedschappen in Europa en biedt een bovengemiddeld kwaliteitsniveau tegen een eerlijke prijs-/kwaliteitverhouding. De hoge RHODIUS standaard wordt gewaarborgd door innovatieve productontwikkeling en hoog ontwikkelde fabricagetechnologieën.

U kunt bestellingen doorgeven, afbeeldingen van producten doorsturen of andere vragen stellen.

Whatsapp chat