Slijpschijven

Slijpschijvenwinkel.nl is dé online specialist in slijpschijven van Nederland. Al sinds 2006 levert de slijpschijvenwinkel.nl als eerste slijpspecialist via de webshop aan bedrijven en particulieren in o.a. de metaalsector, scheepvaartsector, constructiebedrijven, onderhoudsbedrijven, etc.

Alleen topkwaliteit doorslijpschijven vindt u bij de Slijpschijvenwinkel.nl. Alle schijven voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. De zeer voordelige Voordeelschijven en de merken Flexovit, Klingspor, Norton, Pferd, Rhodius, Cibo, Tyrolit en 3M Cubitron kunt u snel en direct in onze webshop bestellen.

Hieronder kunt u aanklikken naar welke diameter doorslijpschijf u opzoek bent. Andere diameters vindt u in het filter aan de linkerzijde:

slijpschijf 115 mm - slijpschijf 125 mm - slijpschijf 180 mm - slijpschijf 230 mm

Wij adviseren u ons filter te gebruiken aan de linkerkant zodat u de perfecte slijpschijf voor uw werkzaamheden kunt vinden!

Voordelig inkopen is voor elk bedrijf interessant. Bent u grootverbruiker of wederverkoper van doorslijpschijven? Dan kunnen wij u speciale prijzen aanbieden. Vraag nu een offerte aan.

Producten 1-12 van 700

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 700

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

U kunt bestellingen doorgeven, afbeeldingen van producten doorsturen of andere vragen stellen.

Whatsapp chat