3M Cubitron II producten van De Slijpschijvenwinkel


3M Cubitron II technologie is de oplossing voor effectieve metaalbewerking. Dat komt door de enorme snijkracht van de 3M Cubitron II mineraal, welke is verwerkt in de fiberschijven. Daardoor gaat het verwijderen van lasnaden en het maken van smeltbaden tot twee keer sneller dan met traditionele keramische fiberschijven.

De Slijpschijvenwinkel is altijd de voordeligste leverancier voor uw 3M Cubitron II producten. Bent u groot verbruiker? Bel of mail voor een speciale prijsafspraak. Hieronder vindt u alle meestgebruikte categorieën uit het assortiment van 3M Cubitron II. Zit het slijpproduct waar u naar opzoek bent er niet tussen? Dan kunt u het product via het hoofdmenu of het zoekvenster te vinden, daarnaast kunt u contact met ons opnemen.


De aanbevolen slijpschijven van 3M Cubitron II
De technologie van de 3M Cubitron II korrel

Met de Cubitron korrel heeft 3M een zelf slijpende korrel ontwikkeld. Wanneer de korrel slijt en bot wordt, breekt deze af waardoor er weer een nieuwe scherpe rand ontstaat op de korrel. Op deze manier blijft de 3M Cubitron II gelijkmatig door metaal snijden met een lange levensduur en een constant resultaat. De 3M cubitron II wordt nu gebruikt in Cubitron fiberschijven, Cubitron doorslijpschijven, Cubitron afbraamschijven, Cubitron lamellenschijven en Cubitron schuurbanden.


3M Cubitron II fiberschijven en schuurbanden

Het 3M Cubitron II Schuurmineraal is gekalibreerd, driehoekig en altijd met de scherpe punt gericht op het te bewerken metaal. Het mineraal dringt diep door, maar de scherpe punt veroorzaakt veel minder wrijving. Slijtage verloopt gelijkmatig, de vorm blijft behouden. Daardoor kunnen 3M Cubitron II fiberschijven en schuurbanden keer op keer gebruikt worden bij het verspanen.